lauantai 16. marraskuuta 2013

Muumirovio. Nyt!

Muumit. Nuo koko kansaa (ja Japanilaisia) ihastuttaneet möhömahat, ovat paljastuneet siksi, mitä ne oikeasti ovat: saatanallisia anarkisteja, joiden tarinoissa olevat subliminaaliset viestit ajaa heikkomieliset vastuuttomiin ja vahvasti paheksutttaviin tekoihin!
Jo vuodesta 1939 lähtien on Tove Janssonin (joka kuului salaiseen Suomi-Ruotsi lesbomafiaan suurvisiirin asemassa) saaneet saastuttaa nuorison mieliä ihannoimalla Nipsun kleptomaniaa, Pikku Myyn psykopatiaa, Nuuskamuikkusen "piippuheinän" polttoa, Muumipapan ampuma-aserikoksia, oman kotipolttoisen ja muun "siman" tekemistä ja juomista arkisin epämääräisiin kellonaikoihin, muukalaisvihaa (Mörön kaikkea vihaava ja kaiken tuhoava käytös, Hattivatit...), työnvieroksumista ja virkavallan vastustamiseen yllyttämistä puhumattakaan jo edellä mainitusta alkoholin käyttämisen ihannoinnista saatika Muumien huumeiden ostamisesta ja kokeilemisesta. Haisulista ei kannata edes aloittaa, sillä vaikka kaikki muut Muumimaailman hahmot paheksuvat tätä sillan alla asuvan näköistä nistispurgua, kulminoituu Haisulissa kaikki rappio, mitä Muumimaailmasta löytyy!
Tämä kaikki on vain jäävuoren huippu, sillä aivan varmasti Muumien salaviestit kehottavat myös saatananpalvontaan ja homoseksiin!

Kavahda sielunvihollista!


Ehdotankin, että kerätään kaikki, siis KAIKKI, Muumeihin liittyvät tuotteet, etenkin kirjat, ja kerätään ne jonnekin sopivan isolla aukealle paikalle (esimerkiksi suurimpien kaupunkien torit) jonne rakennettuun rovioon ne voitaisiin heittää turmelemasta nuorisoamme!
Selkeä esimerkki Muumien rappioittavasta vaikutuksesta on Pekka Himanen, joka kunnon helppoheikin tavoin puhuu paskaa minkä kerkeää ja vapaalle vaihtaessaan juoksee munasillaan kaupungilla kyttiä ja järjestysmiehiä karkuun kustuaan anniskeluravintolan lattialle. Himasessa yhdistyy Nuuskamuikkusen boheemilta vaikuttava hälläväliä-pukeutuminen, mutta veikkaan pukeutumistyylin olevan yhtä harkittua kuin Niiskuneidin narsismia lähentelevä itserakkaus. Vaikka Himasen kaulassa roikkuvat, lähinnä kutiräteiltä näyttävät ja Adebisin pipoa muistuttavat lumput olisivatkin hunajaa maksavia muotiluomuksia, en usko tuon huijarin maksaneen niistä senttiäkään, vaan Haisulin ja lähes koko muun muumimaailman hahmojen mukaan hän on vain ottanut ne. Kustuaan ensin vaaterahin juurelle.

Varoittava esimerkki siitä, mihin Muumeille altistuminen johtaa!
Nipsu tiettävästi on ihan saatanan ahne ja Nipsun vaikutus heijastuukin Björn "Nalle" Wahlroosissa, Jorma Ollilassa ja järjettömistä luontaiseduista nauttivissa yhtiö- ja yrityspäälliköissä ylitseampuvana hedonismina ja kaikenlaisen kivan ja kiiltävän muodossa. Börre Walrusista puheenollen, näkyy henkilön historiassa myös selkärangattoman matelijamainen takinkääntäjä-mentaliteetti. Walrus oli alkujaan kovan luokan vasemmistolainen, joka vihasi kapitalismia ja oli oikeastaan täysi vastakohta nykyiseen Börreen verrattuna. Tämänkin ihmisperseen kasvoja, ilmettä ja silmiä tarkkaillessa voi nähdä kuinka hän vähät välittää köyhien häneen kohdistuvasta paheksunnasta. Niin mairea on ilme, että hänet voisi kuvitella joko sikolätin isoimmaksi karjuksi joka makaa onnellisena paskassaan, tai itsensä pulleaksi syöneeksi sisiliskoksi paistattelemassa päivää kivellään.
Vähän niinkuin Nuuskamuikkunen olisi alkanut konsultoimaan muita muumimaailman henkilöitä "Relaa, jäbä" -life style koutsina ja tyhmiltä rahat vieneenä naureskelisi huuliharpun soiton ja piippuheinän imemisen lomassa kuinka "ne vitosen setelit pyyhkii perseen paremmin kuin pehmeinkään Embo."
Merkit ovat selkeät. Pelätkää. Kenellä tahansa naapurillasi voi olla Muumimukeja, -kirjoja tai jopa elokuvia hyllyissä ja kaapeissa!1 kommentti:

  1. Merkit ovat selkeät! :D
    Kiitti jäbälle tästä kritiikistä, joka kappas vaan osuu ja uppoaa, vaikka vivahtaakin hieman sarkastisuudellansa. Mä olen kapitalisti ja ylpeä siitä!

    VastaaPoista

sekavat kommentit