tiistai 12. marraskuuta 2013

Foliohattujen kokoontumisajo

(Varoitus: teksti sisältää satiirista pohdintaa henkilöistä, jotka ovat saattaneet itse itsensä julkiseksi lähdemateriaaliksi. Tekstiä ei pidä ottaa vakavissaan täydellisenä totuutena, ellei välttämättä niin halua. Teksti sisältää myös tarkoituksellisia "tuksuismeja" jotka ovat joko lähdehenkilön itsensä tai "näätien" käsialasta lähtöisin.)

TOTUUS TUKSUSTA
(eli miten Jolenesta tuli Tunkki)

     Juurihoidossa hampaisiini työnnettiin poisrevittyjen hermojen tilalle foliopaperia radioaktiivisen paikan alle. Tällä tavalla anunnakien radiosäteet resonoivat päässäni vapaasti sillä sivuvaikutuksella, että minulle paljastui totuus Koko Kansamme Rakastetusta Glamour- ja Tanssitähdestä, Johanna Jolene Mia Mari Tukiaisesta. Tämän asian paljastuminen oli tsykoottisen katoottista ja päässäni huimasi niin että piti käydä ihan istumaan.

     Meneillään on denominen salaliitto, jonka takana on itse Belsebuubi, Nyarlathotep ja Ulla Taalasmaa! Ensin denomi naamioi itsensä Markku Tukiaisen selkäkarvoiksi ja sitä kautta hitaasti rappioitsi hänen mielensä, seuraavaksi oli vuorossa Johanna. Johanna kloonattiin saatanallisilla menetelmillä, joilla voi myös jalostaa kantasoluja ja kannabista syövän vastaiseen taisteluun, joten mistään Jumalan suunnitelmasta ei ollut kysymys. Johanna huumattiin ja vietiin Jollashovin kellarin alapuolelle rakennettuun kompleksiin, jonka piirrustukset oli saatu telepaattisella sähköpostifaksilla suoraan Josef Fritzliltä, ja denomi-Johanna –klooni jäi julkisuuteen toteuttamaan tarkoitustaan täällä: koko kansan tyhmentäminen ja huomion vieminen pois Kokoomuksen suorittamasta Suomen valtion alasajosta!

     Denomi-Tunkin voima onkin välittömässä läheisyydessään olevien ihmisten tyhmentäminen. Ns. ”laskeuma-alueella,” eli netissä, tyhmeneminen ilmentyy ns. ”bnäätimisenä,” johon kuuluu sekä Johanna Tukiaisen fanit, denomi-Tunkin seuraajat eli ”tuksupartio” (huojujat, vilauttelijat, nyrkkilyöntitekniikan taitajat sekä nappikauppiaat) sekä varsinainen vihaajaryhmä johon kuuluu hamraat tavikset, Siwan kassat, tuulipukulenkkeilijät ja eri medianan päätoimittajat.

     Selkeästikään tuon denomi-Johannan, eli Tunkin, geneettinen rakenne ei ole FDA:n hyväksymää ja kosheria, koska aivan selkeästi tuo katoottinen ihmisen ja denomin sekasikiö on alkanut ratkeilemaan liitoksistaan. Ihmisen ”Kultaiseen leikkaukseen” perustuva ruumiinrakenteen koko- ja mittasuhteet ovat erilaiset kuin denomeilla, jolloin ihmisen anatomiaa huonosti tunteva Lusiferin ristisiitos yrittääkin epätoivoisesti korjata itseään, huonolla menestyksellä. Irtoavaa naamaa liimataan kasaan ”huulitäyte” -ampulleilla karmivin lopputuloksin, lisätukka (joka on jonkinlainen denominen symbioosissa elävä parasiitti…?) kihisee muuta elämää ja ryömii denomi-Tunkin siirtyessä lepotilaan jonnekin patterin taakse, mistä muutenkin järkeä vailla olevat koirat epäluuloisina eivät pääse pureskelemaan sitä tai pissimään sen päälle.

     Samaan aikaan oikea Johanna Tukiainen viruu Jollashovin salakryptassa, denomi-Markun toimittaessa säännöllisesti päivityksiä denomi-Tunkin edesottamuksista kuvineen kaikkineen. Onneksi Johanna Tukiainen, tuo Jumalaa rakastava ja pelkäävä hyveellinen, niin fyysisesti kuin henkisestikin kaunis nainen, ei lannistu! Aina tilaisuuden tullessa hän punnertaa, tekee vatsoja, vetää leukoja (vaikka tarttumapintana onkin pelkkä perus ovenraami) ja levätessään lukaisee pätkän psalmeista tuomaan lohdutusta. Hän tietää totuuden ja totuus ei pala tulessakaan! Totuus tekee sinut vapaaksi! Jossain siellä se aito Johanna Tukiainen on, piilossa. Vain totuudella saamme hänet vapaaksi ja tehtyä lopun denomi-Tunkin ja denomi-Markun salaliitolle!

     Tai sitten Tunkki on oikeasti pieleen mennyt tieteellinen koe, millä reptiliaanit ovat yrittäneet hallita normoja ja hamraita taviksia muualla maailmassa (kts. USA) kloonaamalla jonkun lupaavan, jo julkisuutta nauttivan henkilön ja risteyttämällä tämän omalla reptiliaani-DNA:lla sleeper-sätkynukeksi, joka aivopesee enemmän ja vähemmän subliminaalisilla viesteillä nuorison haluamaansa suuntaan. ”Mikä meni vikaan?” kysyy varmaan itse kukin. Oma hypoteesini on, että reptiliaanit valitsivat Johanna Tukiaisen uudeksi kohteekseen koko maailmaa järisyttäneen Kanerva Gaten ansiosta. Tuossa kloonauksessa vain mentiin pieleen siinä, että 1) Johanna oli liian vanha näytettä ottaessa ja mitokondriotason degeneroituminen oli jo hyvässä vaiheessa ja 2) Johannan järkyttävä Herpes Simplex saastutti näytteen.

     Kohdan 1 perustelen väitteellä, että Anna-Nicole Smith oli yksi reptiliaanien aikaisemmista pieleen menneistä kokeista. Olihan Anna-Nicolella meriiteissään mm. Playboy-pupuna oleminen ja Johannakin yritti kovasti päästä lehden sivuille. Anna-Nicole oli naimisissa rikkaan vanhan kääkän kanssa rahojen takia ja denomi-/klooni-Tunkki meni itse naimisiin hampaattoman lappalaisen kanssa, joka oli itse toisen osapuolen harhojen luomien eurojen perässä. Liian vanhan ”lähdekoodin” aiheuttaman rappeutumisen yhteneväisyydet on nähtävissä pienten koirien, lääke- ja viinatokkurassa ördäyksen, sekoilun ja suttuisuuden lisääntymisessä. Niinhän sitä sanotaan että ennen maahan osumista vain kiihtyy, niin myös näissä tapauksissa.

     Kohdan 2 perustelen silloisella kuvamateriaalilla.

©fullcontactglamour

1 kommentti:

  1. Jätkä latelee karuja Factoja! Arvostan suuresti tutkimustyötänne ja aion seurata sitä jatkossakin mitä suurimmalla mielenkiinnollani.

    VastaaPoista

sekavat kommentit