keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Suoraselkäisen kantasuomalaisen VALKOISEN HETEROMIEHEN isänmaallinen kannanotto pakolaiskeskusteluun!

Ei se minun iso pappani olisi ollut niitä punaisia ampumassa Fellmanin puistossa 1918 jos olisi tiennyt että, hänen poikansa sotisi ryssää vastaan, vain siksi, että, tänne päästetään kaiken maa ilman kameli kuskia, taatelin tallaajaa, ja pimeän pistan paistajaa muoti vaatteissa ja äly puhelimiensa kanssa elämään herroiksi aivan liian ruhtinaallisilla sosiaali tuki avustuksilla!!
Meillä on omasta takaa jo tarpeeksi työtä vieroksuvia ja laiskoja sosiaali pummeja, jotka rapulasta tutiseva käsi ojossa menee kinuamaan lisää kalja rahaa, ja, sieltä ne lähtee keski sormet pystyssä ja tonni taskussa ostamaan lisää kaljaa tai liimaa ja heroiinihassista jos oikein on valinnut elämäkseen huimaus aineet!!
Ihan kuin ,noista ei olisi tarpeeksi taakkaa yhteis kunnalle, niin, maahan tunkeutujat tulevat kuppaamaan meidän vero varoja!! Ihan kuulin tuossa yksi päivä ,kun ääneen puhuin itsekseni, että, niille kustannetaan asuminen missä ne haluaa ja että uudet autot ja televiisiot ja tietokoneet kustannetaan, kun menee vain sosiaalineuvostosta pyytämään ja itkua hieman tirauttamaan!! Yksityisillä käyvät hoidattamassa koto maassainsa mädäntyneet hampaansa ja jonon ohi mennään kuin euroopan omistajat terveys keskuksissa!! Kaikki saadaan ilmaiseksi kun vähän on eri väri ihossa ja toinen kieli kuin maassa missä pitäisi olla SEN MAAN TAVALLA!!
Siellä se on 200km päässä, lähin turva paikan hakijakeskus, ja minä sanon, että, se on AIVAN LIIAN LÄHELLÄ SE!! Niin!!
Ne on kohta täällä raiskaamassa naisia ja tuomassa huumeita, viemässä kaupoista Riesenit maksamatta, kivittämässä autoja, ja, viemään tulevat meidän työ paikat!! Mutta ähä kutti, käkkärä tukat ja muhametit, koska meidän kylän potta tehdas ulkoistettiin jo 2005 Bangladeshiin!! HA!! HA!! HA!!
Ikinä en ole mustaa miestä tai muutakaan väri vaikeaa maahan tunkeutujaa nähnyt, ENKÄ HALUA!! Kerran näin mustan miehen puhumassa suomea Aaken ja Pirkan Hymy Huulissa ja taisi siinä jokin itämainenkin hemmo olla, mutta, SEKIN RIITTI!! On täällä yksi ulko mainen nähty, sekin oli nimeltään Haintsi tai Horsti, mutta valkoinen tukka ja siniset silmät ja normaali kalvakan ja sairaalloisen kalpea iho sillä oli, joten kyllä se menetteli, kunhan ei tullut Even Pubissa samaan pöytään ainakaan juomaa tarjoamatta.
Minä nyt sanonkin, tässä, että, RAJAT KIINNI JA TÄÄLLÄ JO OLEVILLE TUNKEUTUJILLE POTKU PERSEESEEN JA RUÅTSIN LAIVALLA AHVENAN MAALLE!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

sekavat kommentit