torstai 29. lokakuuta 2015

Lahti Hieman Sekavin Silmin Katsottuna Ja Kerrottuna (2.)

"Iso Jenga-Rakennelma Kaksoiskierteellä"


Tämä Ankkurin liikenneympyrässä pönöttävä ihmisen DNA:n kaksoiskierrettä muistuttava Jenga-rakennelma on isompaan kokonaisuuteen liittyvä taideteos. Toisin kuin aika moneen tuohon kokonaisuuteen liittyvät installaatiot, on tämä taiteilijan itsensä rakentama, eikä siis ole teetetty Koulutuskeskus Salpauksen oppilailla.

Itselleni tulee lähinnä mieleen juurikin se ihmisen DNA:n kaksoiskierre ja se seikka, että koska materiaalina on käytetty puuta, niin tämä taideteos kuvastaa lahtelaista geeniperimää rahastajien ja päättäjien näkökulmasta, sillä pohjimmiltaan lahtelainen on höynäytettävissä oleva palikka joka vikisemättä syö joka lusikallisen paskaa puuroa, kunhan homma toteutetaan suojaimet korvilla vastalauseita kuuntelematta ja kerrotaan että "Tää on hei hyväks tän kaupungin imagolle, tieksä!"

KORJAUS! Juu ei tossa oo mitään muuta ollut kuin taiteilija visioimassa ja suunnittelemassa ja raskas työ on teetetty Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijavoimin. Ei siis mitään tavallisuudesta poikkeavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

sekavat kommentit