keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Lahti Hieman Sekavin Silmin Katsottuna Ja Kerrottuna (1.)

Heipparallaa! Aikaa on vierähtänyt melkein vuosi kun olen viimeksi sekavia horissut (tässä blogissa), joten yleisön pyynnöstä ja uhkailusta huolestuneena päätin yrittää keksiä jotakin kirjoittamisen aihetta.
Itsestään kirjoittaminen ja puhuminen on aina kivaa, mutta kun on niin syrjäytynyt ja saamaton vätys vailla elämää, niin ei ketään kiinnosta lukea kuinka tuli taas vedettyä kalsarikännit ja tykitettyä Skyrimiä silmät punaisina ja perse puutuneena viime vuoden Jouluaatosta lähtien. Tosiasiassa mä pelasin sitä Skyrree 2014 Jouluaatosta vain huhtikuuhun ennenku tuli limitti vähäks aikaa täyteen ja tossa alkuviikosta mä sit laitoinki sen taas koneeseen.
Mut nyt mä lätisen ihan asian vierestä. Tarkoituksena olis kuvailla Lahen kiinnekohtia ja ehkä ilmaista mielipide, jota kukaan ei ole eikä tule koskaan pyytämäänkään.


"Yllättävä Käänne Kesken Mopokasteen"

Lahessa on pitkät perinteet koulukiusaamisessa ja heikomman aineksen alistamisessa, mutta myös Lahden Ahkera on kunnostautunut itsepuolustuksen ja urheilulajien opetuksessa ihan esikouluikäisistä asti.
Tässä patsaaksi ikuistetussa hetkessä näkyy, kuinka alempiluokkalaisia mopottava ja kananmunan kanssa päälle käyvä hampuusi saa tuta äkäisen lahtelaislikan kipeet muuvsit, kun hän kunnon katutappelijan taidoilla pätkäisee jätkää käkättimeen niin että huivi vaan heilahtaa.
Patsas sijaitsee Lahden Lyseon ja Yhteiskoulun vieressä kirkkokadun alkupäässä olevalla levähdyspaikalla.


Älkää muuten odottako henkeä pidätellen seuraavaa postausta, se tulee ehkä huomenna, ehkä ensi viikolla, ensi kuussa tai sopivasti melkein vuoden päästä.
Tsip tsip ja soronoo!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

sekavat kommentit