perjantai 28. marraskuuta 2014

Perinteisiä arvoja kunnioittavan suoraselkäisen ja isänmaallisen HETERO miehen avautuminen!!

Kyllä meittii nyt vaan sylettää! Sylettää niimmaanperkuleesti!
NYT NE HOMOSTELIJAT SAA MENNÄ NAIMISIIN TOISTENSA KANSSA!!

Toisin oli silloin ennen! Pysyivät poissa silmistä vaikkeivät mielestä pysyneetkään! Aina kun jossakin puhuttiin HOMO saappiensseista tai HOMO geni soidusta aineksesta, niin aina tuli viiksekkäät miehet koppa lakeissa mieleen, painimaan ja IRSTAILEMAAN toistensa kanssa!

KYLLÄ TÄSSÄ NYT ON IHMIS OIKEUKSIA JA JUMALAN SANAA POLJETTU ALAS!!
Iljettävät luonnonoikut (sillä ei moisia luonnossa vaan esiinny, ei vaan voi!) ovat pyyhkineet tautiset HOMO perseensä Raamattuun, kyllä sielu itkee verta tästä moraalin rappiosta!! :(

Nyt, kun niillä on ihan oma avio liitto lakinsa niin kohta ne haluavat KAIKESTA oman HOMO versionsa:
HOMO busseja, HOMO kauppoja, HOMO kirkkoja, HOMO uima halleja ja HOMO päivä koteja, mutta ei onneksi viimeistä tule koskaan tapahtumaan, eihän HOMO parille voisi esim. tyttö lasta antaa atopdioon kun käyttäisivät vielä seksuellisti hyväkseensä!!

Kohta varmaan lukioissakin opetetaan HOMO historiaa!! Neljän ällän HOMOJA sieltä vain valmistuu ja koppa lakit y-o-lakkien sijasta, hyi himpura!!
Ammatti ja ammatti korkea kouluihin tulisi linjat, joissa erikoistutaan erilaisiin HOMOILUN muotoihin!!
Yli opistossa sitten kirjoitetaan Über HOMON Pro Gradu ja valmistutaan Yli böögiksi, valmiiksi opettajaksi Faggot Universityyn, Suomen ja Pohjoismaiden ja KOKO EUROOPAN ensimmäiseen HOMO YLI OPISTOON!!

Seuraavaksi varmaan laillistetaan kannabisheroiini, jotta pahimmat NARKKARIT voivat mennä vesi piippujensa ja injektio ruiskujensa kanssa naimisiin!!

KOHTA NE VARMASTI HALUAVAT YHDEN RIESENEISTÄNI!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

sekavat kommentit