perjantai 12. elokuuta 2011

Siistiltä näyttämisen ajoittainen vaikeus Pt.1

Mä tiiän että se kuulostaa uskomattomalta, mutta välillä jopa mun kaltaisen edwardcullenin on vaikee näyttää niinkin komeelta ku miltä meikä näyttää. Esimerkiksi paitapuseron kanssa on kiva käyttää solmiota. Sen Oikean solmion valitseminen vaan voi olla välillä aika vitun vaikeeta.

Tää tumma, puuvillasen näkönen (kirpparilta 0,50€), on suht casual. Turvallinen, luotettava, eikä pitkä sylki (juoduista juomista riippuen) näy helposti. Materiaali taitaa olla 50/50, joten hätäpesu ja kuivattaminen onnistuisi (juoduista juomista riippuen) hetkessä.

Punanen on kyl tosi ihana ja huomiotaherättävä väri, mutta (juomamäärästä riippuen) sitä joko haluaa tähtäillä ihmisiä kiikarin läpi korkeilta paikoilta tai baariin kävellessä marssia kuin hanhi. Ehkä liian räikeä, riippuu ihan tilanteesta ja seurasta. Sitäpaitsi kaikki röppö näkyy tuosta kuin marjakeittotahra valkoisella lakanalla.

Kaksi asiaa ei koskaan lähde muodista: musta nahka ja niitit! \../, Ainakin tää mun Länsi-Saksassa valmistettu, aitoa nahkaa oleva ruos-- solmio (kirpparilta vain 1,50€!!) ei tule koskaan kadottamaan uleuttaan. Kuten ei käyttäjänsäkään. Sitäpaitsi jo kauan sitten kuivunut verikin irtoaa materiaalista ihan rapsuttamalla. Toisin kuin marjakeittotahra valkoisesta lakanasta. Tää kaulassa saa rumimpia kosiskelijoita häätää kepillä ja kauneimmille jakaa jonotusnumeroita. Eli JEPA!!

Nyt jumalauta oikeesti.
Noh, joskus kannattaa vain laittaa vaimonhakkaaja tai t-paita päälle ja luovuttaa se solmioiden kanssa pelleily, joskus siitä ei vaan tule mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

sekavat kommentit